rulouri

Plase de insecte TIP RULOU

Pentru detalii suplimentare vă rugăm apelati la unul din consultantii nostri în vânzări.

RULOURI APLICATE

Se numesc “aplicate” deoarece cutia ruloului propriu-zis se aplică pe fereastră, la exterior. Cutia este din aluminiu, iar lamelele sunt de asemenea din aluminiu, injectate cu spumă poliuretanică. Actionarea ruloului se face prin snur, sau electric. Avantajul acestui tip de rulou constă în pretul în general mai scăzut decât al celor “suprapuse”, în conditiile în care oferă un mai bun confort acustic, dat fiind faptul că întregul mecanism si zgomotul produs de acesta se află complet la exterior. Obtinute din componente de cea mai bună calitate de la furnizorul german HEROAL.

RULOURI SUPRAPUSE

Se numesc “suprapuse” deoarece cutia ruloului propriu-zis se suprapune ferestrei. Astfel, o parte din cutie este în cameră, cealaltă jumătate este la exterior. Cutia este din material plastic izolator, iar lamelele sunt din aluminiu injectat cu spumă poliuretanică. Actionarea ruloului se face prin snur sau electric.

RULOURI HEROAL S_ONROS

ONRO este numele pentru o nouă generatie de rulouri. Caracteristica de bază este forma lamelelor, care permit o pozitie “complet închisă” si de asemenea o pozitie intermediară în care lumina este lăsată să intre în cameră, dar nu si raza directă a soarelui. Acest fapt are marele avantaj de a elimina formarea efectului de seră, având totusi parte de lumina zilei. Rulourile s_onro combină prin functiunea lor avantajul rulourilor clasice cu cel al storurilor (umbrarelor), într-un singur produs inovator. Designul unic si functionalitatea multiplă au adus produsului S_ONRO premiul Product

Identitate

S.C. COMPRODSERV UNIC S.R.L.

CUI 6821889

J20/1856/1994 

Deva, Str. Mihai Viteazu, Bl. 40, Parter

Contact

0737 071 718

0757 131 273

0720 545 757

info@usisiferestre.ro

Copyright © 2023 Usi si Ferestre.