tamplarie pvc & aluminiu

Prima ALB

Sistem pentacameral cu lătime de 70 mm – serie PROFIL INNONOVA A5. Coeficientul de transfer termic U = 1,1 W/m2K. Faltul geamului are adâncimea de 20 mm. Profilele auxiliare multicamerale (cu garnitură coextrudată) garantează o etanseitate ridicată si o excelentă protectie la intemperiile din orice zonă geografică. Profile – nu sunt aditivate cu plumb. Printr-o dispunere specială a peretilor interiori în aripă se obtine o rezistentă suplimentară la torsiune, independentă de armătura existentă. Garniturile de geam din exterior si din interior sunt la acelasi nivel. Contururile exterioare sunt absolut aceleasi. Datorită formelor rotunjite, faltul tocului se poate curăta usor.

Prima DECOR

Profile: GmbH,Troisdorf, Germania. Sistem pentacameral cu lătime de 70 mm. Coeficientul de transfer termic U = 1,1 W/m2K. Faltul geamului are adâncimea de 20 mm. Profilele auxiliare multicamerale (cu garnitură coextrudată) garantează o etanseitate ridicată si o excelentă protectie la intemperiile din orice zonă geografică. Profile – nu sunt aditivate cu plumb. Printr-o dispunere specială a peretilor interiori în aripă se obtine o rezistentă suplimentară la torsiune independentă de armătura existentă. Garniturile de geam din exterior si din interior sunt la acelasi nivel. Contururile exterioare sunt absolut aceleasi. Datorită formelor rotunjite, faltul tocului se poate curăta usor.

Prima ALUCLIP

Sistem pentacameral cu latime de 70 mm. Coeficientul de transfer termic U = 1,1 W/m2K. Placare pe fetele expuse pe exterior, cu profile din aliaj de aluminiu AlMgSi cu grosimea de 1,5 mm. Faltul geamului are adâncimea de 20 mm. Profilele auxiliare multicamerale (cu garnitura coextrudată) garantează o etanseitate ridicată si o excelentă protectie la intemperiile din orice zona geografică. Profile – nu sunt aditivate cu plumb. Printr-o dispunere specială a peretilor interiori în aripă se obtine o rezistentă suplimentară la torsiune independentă de armătura existentă. Garniturile de geam din exterior si din interior sunt la acelasi nivel. Contururile exterioare sunt absolut aceleasi. Datorită formelor rotunjite, faltul tocului se poate curăta usor. Sistem destinat fatadelor la care se doreste un aspect de aluminiu, pretul fiind mai mic decât al tâmplăriei de aluminiu de calitate.

USI DE INTRARE CU PANEL

Panelurile decorative pot fi montate într-o usă confectionată din: – profile PVC – seria Prima, Performer. – profile de aluminiu – seria Euroline 60. Feronerie: Schüring, clasa 1 de sigurantă, înăltător de cercevea, blocator de batare. Culori disponibile: alb, stejar auriu, nuc, mahon. Panel: dublu stratificat 24 mm. Sticla: laminată de sigurantă.

Prima LIFTANT GLISANTA

Sistem pentacameral cu lătime de 70 mm. Coeficientul de transfer termic U = 1,1 W/m2K. Profilele auxiliare multicamerale (cu garnitură coextrudată) garantează o etanseitate ridicată si o excelentă protectie la intemperiile din orice zonă geografică. Profile – nu sunt aditivate cu plumb. Printr-o dispunere specială a peretilor interiori în aripă se obtine o rezistentă suplimentară la torsiune independentă de armătura existentă. Garniturile de geam din exterior si din interior sunt la acelasi nivel. Contururile exterioare sunt absolut aceleasi. Datorită formelor rotunjite, faltul tocului se poate curăta usor.

PERFORMER ALB

Sistem tricameral cu lătime de 60 mm. Coeficientul de transfer termic U = 1,4 W/m2K. Garnituri înlocuibile. Faltul geamului care are adâncimea de 20 mm. Material plastic reciclabil. Raport bun performante / pret. Se adresează celor care doresc ferestre de calitate la un pret modic.

PERFORMER DECOR

Profile: Aluplast GmbH, Karlsruhe, Germania, serie profile IDEAL 6000. Sistem tricameral cu lătime de 60 mm. Coeficientul de transfer termic U = 1,4 W/m2K. Garnituri înlocuibile. Faltul geamului are adâncimea de 20 mm. Material plastic reciclabil. Raport bun performante / pret. Se adresează celor care doresc ferestre de calitate la un pret modic.

EUROLINE 60

EUROLINE 60 Profile: GASTALDELLO SISTEMI SPA, Verona, ITALIA. Profile extrudate UNI EN 573, UNI EN 755-2. Tolerante dimensionale UNI EN 12020-2. Etansare: garnitura de bătaie centrală realizează precamera de compresie si este dublată de o garnitură de bătaie interioară. Bariera termică este asigurată cu ajutorul a 2 barete continue de 24 mm din poliamidă armată cu fibre de sticlă. Izolare termică: conform EN10077-2 (grupa 2.1 DIN 4108 – coeficient de transfer termic K = 2,96 W/m2°K). Dimensiuni serie – rama = 60 mm – cercevea = 70 mm. Sistemul permite realizarea ferestrelor, a usilor de balcon si a usilor de intrare; Profilele permit montarea feroneriei de tip “cameră europeană”.

NEWTEC 40

Profile: GASTALDELLO SISTEMI SPA, Verona, ITALIA. Profile extrudate UNI EN 573, UNI EN 755-2. ToleranTe dimensionale UNI EN 12020-2. EtanSare: impermeabilitatea la aer Si apă este asigurată de o garnitură centrală Si una de bătaie interioară, respectiv în varianta cu două garnituri de bătaie (interioară si exterioară). Dimensiuni serie – rama = 42 sau 50 mm. – cercevea = 42 sau 50 mm. Sistemul permite realizarea ferestrelor, usilor de balcon și a usilor de intrare; Profilele au camera personalizată si nu permit montarea feroneriei de tip “cameră europeană”.

EUROLINE 50

EUROLINE 50 Profile: GASTALDELLO SISTEMI SPA, Verona, ITALIA. Profile extrudate: conform 6060 UNI 9006/1. Tolerante dimensionale: 1/2 UNI 3879. Izolare termică: realizată cu barete distantoare din material plastic. Vitrare: dinspre exterior, cu garnituri si presor de blocare. Grosime sticlă: variabilă, în functie de alegerea combinatiei de garnituri si barete distantoare. Dimensiuni serie: – lătime montant = 50 mm. – lătime mască exterioară = 50 mm.

EUROLINE 72 WOOD

Profile: GASTALDELLO SISTEMI SPA, Verona, ITALIA. Profile extrudate: UNI EN 573, UNI EN 755-2. Tolerante dimensionale UNI EN 12020-2. Etansare: permeabilitatea la aer si la apă este asigurată de o garnitură centrală si una de bătaie interioară. Izolare termică: conform EN 10077-2. Barieră termică: 2 barete continue de 24mm din poliamidă armată cu fibră de sticlă. Dimensiuni serie: – rama = 72 mm. – cercevea = 94.5 mm. Finisare interioară: – Lemn masiv de fag lăcuit cu nuantă alb, stejar, mahon, nuc. – Lemn masiv de cires lăcuit cu nuantă cires.

Identitate

S.C. COMPRODSERV UNIC S.R.L.

CUI 6821889

J20/1856/1994 

Deva, Str. Mihai Viteazu, Bl. 40, Parter

Contact

0737 071 718

0757 131 273

0720 545 757

info@usisiferestre.ro

Copyright © 2023 Usi si Ferestre.